I Norge har vi den fantastiske fordelen av å ha tilgang til noe av verdens beste fisk. Fisk er ikke bare godt, men også sunt og enkelt å tilberede. Likevel har mange erfart at det kan være en utfordring å lage sushi hjemme. Den svenske stjernekokken Frida Ronge ønsker å senke denne terskelen. I boken 'Nordisk sushi' viser hun hvordan man enkelt kan tilberede sushi og andre japanskinspirerte retter med nordiske råvarer. Her finner man et mangfold av oppskrifter, inkludert den mest populære sushivarianten, nigiri, samt en rekke oppskrifter på maki, sashimi, temaki og sushi bowls. I tillegg til sjømatretter, tilbyr boken også kreative oppskrifter med kjøtt, grønnsaker og sopp, samt fristende søte desserter. Frida Ronge er en prisbelønt kokk med lang erfaring innen fiskerett, tidligere kjøkkensjef ved Råkultur i Stockholm og grunnlegger av Rå restaurant i Gøteborg. Siden 2017 har hun vært Culinary Director ved TAK i Stockholm, og høsten 2022 åpner hun TAK Oslo i det nye storhotellet Sommerro.