Prestel

Cook the Mountain

Cook the Mountain

Produktbeskrivelse

Norbert Niederkofler har viet sitt liv til å utforske kulturen og kjøkkenet i Sør-Tyrol. Han omdanner fjellenes skjønnhet og karakter til fantastiske retter i St. Hubertus, det eneste Michelin 3-stjerners restauranten som utelukkende benytter lokale råvarer. Niederkoflers filosofi, oppsummert i begrepet 'Cook the Mountain', innebærer å velge kun lokale og sesongbaserte ingredienser, etter nøye samtaler med produsentene og bøndene for å skape en dypere forståelse og respekt for råvarene. I første del av dette to-binds verket, får vi en fantastisk visuell opplevelse gjennom strålende fotografier som skildrer både urørte landskap og de landbruksmessige og arkitektoniske endringene mennesket har gjort over millennier. Gripende portretter av lokalbefolkningen fanger essensen av dem som Niederkofler arbeider sammen med. I tillegg fanger imponerende matfotografi de fantastiske råvarene og de utsøkte rettene som Niederkofler utvikler. Den andre delen av verket inneholder 80 av Niederkoflers oppskrifter, delt inn i de fire årstidene, for å gjenspeile hans verdier og forpliktelse til bærekraft.

Prishistorikk

Lavest
1293 KR
Høyest
1429 KR
Gjennomsnitt
1359 KR
Median
1321 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Prestel
Navn Cook the Mountain
GTIN/EAN/ISBN 9783791387161
Kategorier Bøker