Fra kokken til en verdenskjent mester kommer denne skattkisten av autentiske meksikanske oppskrifter, inspirert av maleren Frida Kahlo, og beriket med fantastisk fotografi. En lite kjent fakta om den ikoniske kunstneren Frida Kahlo er hennes kjærlighet til meksikansk mat, spesielt den fra hennes mors fødested - Oaxaca. Frida satte pris på retter som mole, tamales og enchiladas, og hun elsket turene til markedet i Coyocan. Hennes berømte oppskrift på 'Mole Poblano', en sjokolade-chili saus som er uunnværlig i den meksikanske matlagingen, henger nå i Frida Kahlo-museet i Mexico City. Denne luksuriøse kokeboken er fylt med autentiske retter som reflekterer Kahlos unike stil. Mett med farger og smaker, inkluderer den grunnleggende oppskrifter for byggesteinene i meksikansk gastronomi - tortillas, moles, salsas, bønner, chiles og drikker - samt klassiske retter som taco med storfekjøtt, svinekjøtt og kylling; enchiladas, chilaquiles, og posole; flan og tres leches-kake. Castellanos' oppskrifter er tro mot hennes egen arv og til den rike kulinariske tradisjonen som Frida så kjempet for å bevare.