Den populære matstylisten og bloggeren Celine Rousseau inviterer sine tilhengere til å bringe hennes fengslende, lekne matkunst til livs i sine egne kjøkken. På sin Instagram-konto har Celine delt nesten et tusen bilder av episke kulinariske kreasjoner stilisert i former av tusenfryd, kirsebærblomster, tulipaner, roser, bier, skjell, fisk og blader. For første gang viser hun leserne hvordan de kan lage sin egen spiselige kunst, med inspirasjon fra hennes mest populære innlegg, i tillegg til helt nye ideer. De seksti oppskriftene i denne boken inkluderer både søte og salte retter inspirert av fransk, italiensk, koreansk og japansk matlaging, og forvandler hverdagsfavoritter som pizza, smørbrød, kaker og småkaker til lekne feiringer av naturen, høytider og årstider. Celine deler sin egen vri på retter som eplepai, makroner, sushi og focaccia, samt tradisjonelle koreanske og japanske retter som bingsu og okonomiyaki. Hvert kapittel forteller Celines personlige historie, som gjenspeiler hennes liv.