«North Wild Kitchen» av Nevada Berg er mer enn bare en kokebok; det er en hyllest til den norske matkulturen. Utgitt fra hennes 1600-talls fjellgård i det rurale Norge, har Bergs blogg og Instagram-konto oppnådd internasjonal anerkjennelse, blant annet som Årets Blogg og Beste Nye Stemmer av Saveur magazine i 2016. Med en enkel og sjarmerende tilnærming til matlaging, tilbyr Berg et vell av sesongbaserte oppskrifter som er både smakfulle og lette å følge, perfekt for dem som ønsker å lage hjemmelaget mat med stil. Boken er fylt med fristende fotografier av både rettene og de majestetiske norske landskapene. Hvert kapittel utforsker ulike aspekter av norsk matkultur, inkludert sanking, fiske, jordbruk, jakt, innhøsting og camping, samt baking, grilling og steking. Underveis deler Berg sine tanker om de unike gledene ved det nordiske livet, enten hun passer sine høner, utforsker naturen eller dekker et gjestfritt bord. «North Wild Kitchen» inviterer leserne inn i en verden av kulinariske opplevelser, hvor tradisjon møter moderne matlagingsglede.