Boken 'Taste and Place' av Design Hotels er en betydningsfull referansebok som hylles av arkitekter, designere, restauratører, hotelloperatører og kreative sjeler over hele verden. Med fantastiske bilder fra ledende fotografer og innsiktsfulle kommentarer fra noen av verdens mest anerkjente matskrivere og kulinariske innovatører, tar boken leserne med på en reise som strekker seg langt utover bare retten, kjøkkenet og spiseopplevelsen. Den utforsker den helhetlige sammenhengen mellom mat og sted, inkludert opprinnelse, produksjon og de menneskene, landskapene og arkitekturen som former dere opplevelser. Fra regionale terroirer til fellesskap, samler boken historier fra ekspertene som har skapt dem og beskriver deres produksjonsmetoder, arbeidspraksis og visjonære gjestfrihet. Den stiller viktige spørsmål om hvordan vi kan reise på en mer ansvarlig måte, hvordan hoteller kan redusere sitt miljømessige fotavtrykk, og hvordan reisende kan gi mer tilbake enn de tar. Boken tar leserne med fra den eldgamle øya Kreta, gjennom tradisjoner i de sveitsiske og japanske fjellene, til banebrytende kulinariske praksiser i Karibia – en fascinerende utforskning av smak og sted.