I denne etterlengtede kokeboken deler Sarah Glover sin lidenskap for Amerika og karakterfulle biler. Boken er en fest for både øynene og sjelen, fylt med oppskrifter fra ulike deler av landet, inkludert California, Mexico, Utah, New England, Florida, og et kapittel med forfriskende drikkeoppskrifter som en bonus. Hver av de 60 oppskriftene, som inkluderer vegetarianske, veganske og glutenfrie alternativer, kan tilberedes på en liten kokeplate eller grill. Leserne får muligheten til å reise i en Land Rover til ørkenene i Texas og Arizona for å nyte barbecue; utforske Napa vinland i en Sprinter Mercedes; smake på sjømat fra Maine i en VW Westfalia; dykke inn i de dype sørstatene i en RV Ford; surfe i Mexico og vandre i Rockies. Mat og kultur er sammenvevd og utgjør et språk i seg selv. Gjennom denne boken åpner Glover dørene til matens forbindelse til steder og historiene bak de fantastiske menneskene og råvarene som finnes uansett hvor man reiser.