Dyk ned i kunsten og håndverket bak japansk te med denne omfattende illustrerte guiden som tar deg gjennom teindustrien. Her får du innblikk i de japanske teprodusentene, deres unike teproduksjonsmetoder og hvordan te-tradisjonen har påvirket japansk mat, kunst, design og helse. Boken gir en visuell reise inn i en av verdens mest elskede drikker, der du lærer om hvordan teen dyrkes, høstes og tørkes, samt hvordan den blir forberedt og nytes. Gjennom gripende intervjuer med teprodusenter, innsikt i helsefordelene fra Dr. Andrew Weil, samt fantastiske oppskrifter fra anerkjente kokker som David Bouley, Hirohisa og Cesar Ramirez, får leserne en altomfattende oversikt over japansk te. Denne fantastiske boken, eid av Zach Mangan, grunnleggeren av Kettl, et selskap for te og teutstyr basert i New York City og Fukuoka, er den perfekte gaven til te-entusiaster og deler tehistorier fra sin opprinnelse helt til i dag, pakket inn i et vakkert fotobokformat.