Baking av brød gir oss både komfort, avstressende øyeblikk, glede og næring, men det kan også være en utfordring. Det å holde oversikt over detaljer som gjærprosent og hevetid kan ofte føles overveldende – helt til nå. Vi presenterer "The Bread Baker's Notebook", den første notatboken som er spesialdesignet for å registrere og forbedre din brødbaker-reise. Denne boken er tilpasset både nybegynnere og erfarne bakere, og den passer perfekt for alle som elsker surt brød, de som elter for hånd og de som foretrekker enklere metoder, samt alle som er dedikert til gjærens magi. Noter hver detalj om hvert brød du baker, fra hvordan starteren oppfører seg, og melblandinger til ovnstemperaturer og smakfulle resultater, med observasjoner om skorpe, konsistens, tekstur og smak. Gjennom hele notatboken finner du nyttige tips om ingredienser og prosesser. "The Bread Baker's Notebook" er den perfekte gaven til venner og familie som nylig har begynt å bake brød, så vel som til de som har holdt på med baking i lang tid.