Proteins av David (Queen Mary & Westfield College London UK) Whitford
Produktbeskrivelse
Boken 'Proteins: Structure and Function' gir en grundig innføring i studiet av proteiner og deres betydning innen moderne biokjemi. Hver kapittel tar for seg strukturen og funksjonen til proteiner, med et klart fokus som er designet for å forbedre studenters forståelse. Boken åpner med en kort historisk gjennomgang av emnet, før den dykker inn i 'byggesteinene' i proteinene samt deres kjemiske og fysiske egenskaper. Senere kapitler undersøker eksperimentelle og beregningsmessige metoder for sammenligning av proteiner, samt metoder for proteinrensning, folding og stabilitet. De nyeste utviklingene innen feltet er også inkludert, og nøkkelkonsepter blir presentert på en brukervennlig måte. Dette sikrer at studenter kan gripe de grunnleggende elementene før de går videre til mer avansert studie og analyse av proteiner. Boken er en uvurderlig ressurs for studenter innen biokjemi, molekylærbiologi, medisin og kjemi, og gir en moderne tilnærming til emnet proteiner.