Provecho av Edgar Castrejon tar deg med på en reise gjennom 100 plantebaserte oppskrifter fra Mexico, Colombia og El Salvador, og forvandler tradisjonelle kjøttfulle retter til veganske festmåltider fylt med smak og kjærlighet. Som første generasjon Mexicansk-amerikaner, vokste Edgar opp i et mangfoldig nabolag i Oakland, og tilbrakte utallige timer på kjøkkenet sammen med sin mor, tanter og bestemor, hvor familietradisjoner ble videreført gjennom magiske hender snarere enn nedskrevne oppskrifter. Etter å ha valgt en vegansk livsstil som student, ble han bekymret for at han ikke lenger ville føle seg hjemme ved familiens bord. Likevel oppdaget han raskt at en plantebasert kosthold ikke bare fikk ham til å føle seg bedre, men også lot ham bevare de autentiske smakene av den meksikanske og latinamerikanske matkulturen han elsket. Provecho er mer enn bare en oppskriftsbok; det er en hyllest til mat, familie og de dype båndene som skapes gjennom felles måltider og tradisjoner.