BOKEN SOM HAR TOPPET BESTSELERLISTEN I SØNDAGSTIDENDE! Oppdag en fantastisk samling av oppskrifter som tar smakfull pubmat direkte inn i ditt eget kjøkken. Tom Kerridge tar oss med tilbake til røttene sine med over 100 oppskrifter som feirer moderne britisk matlaging. 'Tom er kongen av smakfull, enkel mat', sier Andi Oliver. I følge Sunday Times er han 'en av våre mest anerkjente kokker', og Prue Leith beskriver hans mat som 'varmhjertet, ærlig og gledelig'. Paul Ainsworth kaller det 'pubmat på et nytt nivå'. Velkommen til min PUB KITCHEN. 'Britisk pubmat har utviklet seg enormt de siste ti årene, og det har vært en spennende reise. I denne boken har jeg samlet de mest populære rettene fra de beste moderne britiske pubene og gitt dem noen ferske vridninger. Dette er mat for alle – det er maten jeg er begeistret for, det er maten jeg liker å lage hjemme, og jeg håper dere også vil nyte den.' Tom Kerridge har brukt et liv på å perfeksjonere pubmat med ekstra høy kvalitet. I Pub Kitchen trekker han sammen all sin kunnskap til 100 supergode oppskrifter for hjemme kokker. Med inspirasjon fra moderne gastropuber presenterer Tom en samling retter som setter en ny standard for hva pubmat kan være.