Fra den bestselgende forfatteren av 'Dumplings and Noodles', er 'Bowls & Broths' en frisk og spennende samling av oppskrifter på buljongbaserte retter som lærer deg å krydre, bygge opp og skape allsidige og interessante måltider fra bunnen av. Pippa Middlehurst (kjent som @Pippy Eats) guider deg gjennom prosessen med å bygge en bolle fra bunnen av, med alt fra krydder og sauser til sprø elementer og ferske urter, samt aromatiske ingredienser og toppinger. Boken inneholder tilgjengelige oppskrifter som utnytter disse byggeklossene for å maksimere kraften i ingredienser, tekstur og smak. Den er stappfull av fristende oppskrifter som du kan lage om og om igjen, samt kapitler som omhandler dumplings, nudler, hotpots, ris og til og med søte varianter. Dette gjør den perfekt å prøve hjemme, enten til en helgfest eller for raske og enkle ukesmiddager med nyttige tips for batch-koking og fryserlagring. Med vakker fotografering og nyttige steg-for-steg forklaringer, er denne boken et must for både nybegynnere som ønsker å lære det grunnleggende, samt for mer erfarne kokker som er nysgjerrige på teknikker og smakskombinasjoner.