De siste årene har interessen for matlaging over åpen ild økt betydelig, og kokker verden over søker å utforske de elementære aspektene ved matlaging. Men ild og røyk trenger ikke alltid å handle om store kjøttstykker. Grillmetoder som chargrilling og barbecue er en fantastisk måte å fremheve den rike smaken av allsidige grønnsaker på. Er du lei av biffburgere, eller er du vegetar og ønsker mer enn bare svidd mais og seig halloumi? Da er 'Charred' boken for deg, med over 70 originale og spennende oppskrifter som dekker alle dine vegetarbq-behov. Boken inneholder seksjoner som Fylte og innpakkede grønnsaker, Burgere og fritter, Kebab, Lav, treg og røykt, samt Delingsfat. De vegetarianske rettene vil bli høydepunktet i hvert måltid, med fristende varianter som helstekt blomkål drenket i krydret hvitløkssmør, grillet radicchio med burrata og fiken, eller maiskolber med kambodsjansk kokos, lime og chili. Live-fire og BBQ-ekspert Genevieve Taylor har utviklet disse innovative og sanselige rettene for at de skal kunne nytes av alle.