“Crave” av Ed Smith er en prisvinnende kokebok som utforsker de dype forbindelsene mellom mat og våre ønsker. Boken har fått flere anerkjennelser, inkludert Fortnum & Mason Food and Drink Awards 2022, samt en høy grad av ros i Guild of Food Writer’s Awards for beste generelle kokebok samme år. Den ble også omtalt blant de 20 beste matbøkene i Observer Food Monthly i 2021 og fikk en plass på Waterstones' liste over beste mat- og drikkebøker. Den har i tillegg vært nominert til BBC Radio 4s Cookbooks of the Year 2021. Med over 100 varierte oppskrifter delt inn i seks forskjellige smakprofiler, gir denne boken et omfattende svar på spørsmålet: Hvorfor velger vi å lage mat basert på hva vi virkelig ønsker oss? Hver oppskrift er designet for å tilfredsstille våre mest intense cravings, og Ed Smiths skrivestil kombinerer en samtalepreg med en innovativ tilnærming til matlaging. Kritikerne har vært begeistret: Nigella Lawson beskriver boken som uimotståelig og fylt med oppskrifter som man ønsker å merke av. Nigel Slater hevder at oppskriftene vil overraske og glede, mens Yotam Ottolenghi påpeker at Smith igjen har skapt noe som føles nytt og friskt, med selvsikre og smakfulle retter. Denne boken er perfekt for alle som ønsker å utforske de smakene de lengter etter.