Dan Toombs, kjent som The Curry Guy, har brukt to tiår på å reise jorden rundt og forske på de beste curry-oppskriftene verden har å by på. I 'Curry Guy One Pot' er hans oppdrag å dele de mest smakfulle oppskriftene på gryteretter, supper, wokretter, gryderetter og ovnsretter som du noensinne kan ønske deg. Med over 150 oppskrifter samlet fra et liv med globale reiser, har Dan tilbrakt mer enn fem måneder på veien for å forske på denne boken. Han har samarbeidet med lokale kokker og restauranter verden over, og utviklet en ekstraordinær samling av krydrede herligheter, fra Malaysisk Devil Curry til Sri Lankisk Black Pork Curry, Cape Malay Bobotie til Ungarsk Gulasj. I tillegg trenger ikke lenger hans populære curry-husretter en basissaus for å smake like godt, inkludert Chicken Tikka Masala, Beef Madras og Chicken Dhansak. Boken er fylt med vakker fargefotografi og inneholder nyttige tips og triks for å lage den perfekte retten hver gang. 'Curry Guy One Pot' vil ta deg med på en gastronomisk reise tusenvis av mil unna, uten at du trenger å forlate ditt eget kjøkken!