Giffords Circus Cookbook er en hyllest til det unike og minneverdige Giffords Circus, som har underholdt besøkende i Sør-England hver sommer siden år 2000. Dette tradisjonelle landsbysirkuset har et distinkt britisk preg, kombinert med imponerende forestillinger fra hele verden. Den prisvinnende restauranten Circus Sauce, ledet av kokk Ols Halas, tilbyr publikummet en smakfull opplevelse i et vakkert dekorert telt. Hver uke presenteres en ny meny, der sesongens og lokale råvarer benyttes fra områdene rundt. Her kan man nyte ferskt brød, stekt kylling, trøffelpudding, røkt skinke i butterdeig, krabbe med sjøgress, og mange andre delikatesser. Mange gjester kommer tilbake flere ganger i løpet av sommeren for å oppleve den kontinuerlige utviklingen av menyer i kjente, trivelige omgivelser. Boken fanger essensen av denne unike gastronomiske opplevelsen, og gir leserne en anledning til å oppleve smaken av sirkuset hjemme.