Vinner av 2024 Guild of Food Writers Award for spesialiserte kokebøker. I "Honey" hyller Amy Newsome de mange gledene ved å lage mat med honning, og boken fremhever dens betydning i hverdagen vår. Thomasina Miers beskriver boken som en nydelig samling oppskrifter som er en hyllest til matlagingskunst med honning. Itamar Srulovich fra Honey & Co. fremhever den magiske forbindelsen mellom bikultur, hagearbeid og matlaging, og hvordan Amy står i sentrum av dette med sitt fantastiske verk. Mark Diacono beskriver boken som en vakker og tankevekkende utforskning av bikulturen og bruken av honning, og han roser de fristende oppskriftene som følger. Boken feirer honning fra blomst til tallerken med 80 inspirerende oppskrifter direkte fra en biodynamisk kjøkken. Amy Newsome, som er både kokk, gartner og birøkter, gir en hyllest til honning og dens unike varianter fra hele verden. Oppdag de florale nyansene av honningens terroir og dens fantastiske smaker, før du dykker ned i de 80 søte og salte oppskriftene som omfavner magien ved å lage mat med honning, fra honningfermentering til delikate fritto-retter.