Gill Mellers nye bok "Outside" er en gjennomtenkt hyllest til gledene ved å lage mat og spise utendørs. Vi skal ikke lenger stenge dørene; vi bør åpne dem! Fra sitt landlige hjem med utsikt over havet er Gill perfekt posisjonert til å skrive om matlaging i friluft, enten det dreier seg om en enkel leirbålmiddag på stranden eller en grillfest i hagen. Boken vekker bilder av sommerlige fat fylt med deilige retter som pryder bordene, og rolige, idylliske pikniker på engene. Med stadig flere som velger å tilbringe ferien hjemme, dra på campingtur med familien eller nyte tid ute med venner gjennom pikniker og grillfester, ser det ut til at folk har gjenoppdaget sin kjærlighet til utendørslivet. Gills matlaging er, som alltid, inspirert av årstidene, og oppfordrer oss til å gjenvinne kontakten med naturen og verden rundt oss gjennom maten vi spiser. Enten du ønsker deg en skål med noe varmt og trøstende etter en vinterlig tur, eller lengter etter noe friskt og sprøtt å nyte langs kysten i solskinnet, tilbyr boken et mangfold av oppskrifter som passer til enhver anledning.