I boken "Pocha" av Su Scott tar leseren med på en reise tilbake til røttene, til gatene i Seoul der forfatteren vokste opp, samt de smakene som har formet hennes liv. Tittelen 'Pocha' er en forkortelse for 'pojangmacha', som direkte oversettes til 'dekket vogn', og refererer til de enkle, men sjelfulle staller og barer som serverer rimelig og uformell koreansk komfortmat, snacks og drikke. Med 80 lekne og deilige oppskrifter som spenner fra tidlig morgen til sen kveld, inviterer boken deg til å oppdage den pulserende maten fra Sør-Korea, et land som har perfeksjonert kunsten å nyte sene kvelder med mat og drikke. Fra klassiske retter som Corn Dogs og Fried Chicken til Kimchi Pancakes og Perilla Oil Noodles, er Pocha en hyllest til den festlige og smaksrike gatematen som preger de trange gatene og de beskyttede hallene i Seoul, der støv og damp glitrer i det varme orange lyset fra lyspærer. Med levende fotografier fra Seoul tar boken deg med på en emosjonell reise, der Su Scott gjenforenes med sitt hjem og de uforglemmelige smakene som definerer kulturen fra hennes barndom.