Seared er den ultimate guiden for alle som ønsker å få mest mulig ut av kjøkkenet sitt når det kommer til grilling av kjøtt. Boken begynner med en grundig forklaring av vitenskapen bak hvorfor ulike kjøttstykker krever forskjellige tilberedningsmetoder, samt fysikken i hvordan flammen fungerer. Inndelt i to hovedseksjoner – BEAST (kjøtt) og BIRD (fugl) – og ytterligere delt inn i SLOW og FAST, gir grillingsekspert Genevieve Taylor en omfattende fremstilling av alt du trenger å vite om innkjøp og tilberedning av forskjellige typer kjøtt, fra saftige biffer og filetstykker til hele kjøttstykker og fugler. Boken tar for seg teknikker som salting, marinering, røyking, braisering, og både høy-hurtig og lav-langsom grilling. Genevieve deler også essensiell informasjon om hvordan du setter opp grillen din, velger riktig brensel og tenner opp flammen, i tillegg til nyttige tips for problemløsning underveis. Med sine fristende og fargerike oppskrifter er Seared den mest nyttige, praktiske og omfattende guiden til grilling av kjøtt som finnes på markedet.