Å mestre kunsten med Super Sourdough er en virkelig prøvelse for enhver som ønsker å bake brød. Sourdough er både lunefull og delikat, der hvert brød er unikt. Det finnes mange fallgruver man må unngå, og det er mer enn bare matlaging – sourdough er en vitenskap. Hvem bedre til å veilede både nybegynnere og mer erfarne bakere enn Dr. James Morton, en dedikert baker og fermantasjonsentusiast? I denne boken tar James deg gjennom alt du trenger å vite om startere, meltyper, fuktighet, elting, forming, heving, snitt og baking. Han gir deg innsikten du trenger for å oppnå den perfekte skorpe og krumme. Med mer enn 40 oppskrifter på sourdough, inkludert grunnleggende brød, rundstykker, baguetter, bagels og boller, tilbyr boken klare, trinnvise instruksjoner, tips til problemløsning og forklaringer på hva som fungerer og hvorfor. Super Sourdough er den nye, tilgjengelige guideboken som bakere overalt har ventet på.