Dan Toombs, kjent som The Curry Guy, har mestret kunsten å lage mat fra britiske indiske restauranter (BIR). I sin etterlengtede nye bok, "The Curry Guy Easy", avslører Dan hemmelighetene bak enkle og raske curryretter – retter som kan lages på halve tiden, men fortsatt smaker like godt som fra takeaway. Han har fått mange forespørsel om flere favoritter fra curryhuset, opptil flere oppskrifter som kan tilberedes med minimalt utstyr og uten for mye bryderi, og uten behov for kompliserte restaurantforberedelser. Her deler han oppskrifter som lenge har vært etterspurt, inkludert Chicken 65, Black Dhal, Aloo Chaat, Simple Dosas, Prawn Balti, Lamb Keema Saag, og mange flere. Uansett om du ønsker å få curryretten din raskt på bordet, eller ønsker å gjøre minst mulig hakking og blanding før den puttes i pannen for å småkoke, gjør Dans retter at du bruker mindre tid på oppvasken og mer tid på å nyte måltidet. For BIR-fotelskere over hele verden er dette en uunnværlig guide til å lage sine favorittoppskrifter hjemme.