Det å være veganer eller vegetarianer, eller å ønske å redusere kjøttforbruket sitt, betyr ikke at man må gå glipp av fantastiske takeaway-favoritter. "The Veggie Chinese Takeaway Cookbook" tilbyr over 70 utrolig smakfulle oppskrifter uten kjøtt, der de fleste kan tilpasses vegansk. Kwoklyn Wan, som har viet livet sitt til matlaging i kinesiske restauranter, deler sine hemmeligheter for hvordan du kan få hjemmelagde retter til å smake helt likt som takeaway. Kinesisk mat er perfekt for et plantebasert kosthold, ettersom den utnytter friske grønnsaker og kjøttsubstitutter, samtidig som den bruker svært lite meieriprodukter. Samtidig sørger den for at smaken er i fokus i hver rett. Enten du har lyst på tom yum-suppe, vårruller, stekt tofu med chili og svarte bønner, aubergine med sesamfrø, Hong Kong-krispige nudler eller klissete rispakker, så kan du gjenoppleve smakene fra dine favorittrestauranter raskere enn det tar å plukke opp telefonen for å bestille.