The Veggie Chinese Takeout Cookbook: Wok, No Meat? Over 70 Vegan and Vegetarian Takeout Classics
Produktbeskrivelse
Å være veganer eller vegetarianer, eller å ønske å redusere kjøttforbruket, betyr ikke at du må gå glipp av fantastiske takeaway-favoritter. "The Veggie Chinese Takeout Cookbook" byr på over 70 imponerende kjøttfrie oppskrifter, der de fleste enkelt kan tilpasses for å bli veganske. Kwoklyn Wan, som har tilbrakt livet sitt i kinesiske restauranter, deler sin ekspertise for å hjelpe deg med å lage måltider som smaker akkurat som fra restaurantmenyen hjemme. Kinesisk mat er perfekt for en vegetarmat-vennlig diett, da den utnytter ferske grønnsaker og alternativer til kjøtt, samtidig som den bruker minimalt med meieriprodukter og tilfører fantastiske smaker i hver rett. Fra tom yum suppe og vårruller til stekt tofu med chili og svarte bønner, eller aubergine med sesamfrø – og ikke å forglemme Hong Kong sprø nudler og klebrige rispakker – kan du gjenskape smaken av dine favoritter raskere enn det tar å ringe en restaurant for takeout.