Oppdag en livslang reise gjennom sansene når du lærer å pare øl og mat som en proff. *Finalist i International Association of Culinary Professionals Award 2016* Øl har gjenerobret sin plass ved middagsbordet. I motsetning til vin, finnes det imidlertid ikke mange dyptgående ressurser som kan veilede både nybegynnere og ølentusiaster i kunsten å kombinere øl med mat. Julia Herz og Gwen Conley ønsker å endre dette. Gjennom boken Beer Pairing, vil du lære hvordan aroma, smak, preferanser og personlige erfaringer kan påvirke smakopplevelsen. Du vil også bli en smakskreatør—slipp konvensjonelle råd og finn ut hva som fungerer best for deg! Deretter tar vi for oss paringen. Start med ølstilene, begynn med dine favorittretter, eller bli med forfatterne på en rekke spennende smakopplevelser. Fra klassikere som barbecue-ribber med American Brown Ale til uvanlige kombinasjoner som ananas upside-down-kake med Double India Pale Ale, vil du forstå hvorfor enkelte paringer forblir tidløse, og du vil oppdage et hav av spennende alternativer.