Oppdag de sterke smakene fra kinesisk mat med 90 tilgjengelige plantebaserte oppskrifter tilpasset den vestlige kokken. Ingen wok nødvendig! Med sin populære blogg, Omnivore’s Cookbook, har Maggie Zhu blitt en ledende stemme innen tradisjonelle kinesiske oppskrifter designet for vestlige hjemmekokker. I løpet av de siste årene har hun integrert mer plantebasert matlaging i kostholdet sitt. I boken "Chinese Homestyle" deler Maggie et bredt utvalg av enkle veganske oppskrifter som er fullpakket med smak og helt uten kjøtt. Bygget på et fundament av plantebaserte og grønnsaksdrevne retter i kinesisk matkultur, er disse umami-rike oppskriftene inspirert av de trøsterike, hverdagslige rettene Maggie vokste opp med i Nord-Kina, samt favoritter hun oppdaget på sine reiser i landet og de takeaway-rettene hun ble kjent med etter at hun flyttet til USA. Laget med ferske ingredienser og minimalt med olje og sukker, er salater, supper, wokretter, gryteretter, dumplings og mer ikke bare smakfulle, men også sunne.