Utforsk din mørke side med 60 skremmende delikate plantebaserte trøstematretter, bakervarer og cocktailer inspirert av dine favoritt skrekkfilmer og TV-show. I denne spennende kokeboken av den anerkjente kokken Zach Neil, får du en oppfølger til hans bestselgende kokebok, Nightmare Before Dinner. Death for Dinner Cookbook byr på en fantastisk samling av 60 utradisjonelle oppskrifter som gir deg herlige og fyllende måltider, fra overraskende forretter og monsterstore hovedretter til depraverte desserter og forheksede cocktails. Gled deg til å prøve retter som: * Crystal Lake BBQ Sliders, inspirert av Friday the 13th – Disse pulled mushroom sliderne tar kosen fra varme solfylte dager, dukker opp ved leirbålet, og gir deg et velsmakende måltid etter å ha unnsluppet klørne til Jason Vorhees. * Children of the Hominy, inspirert av Children of the Corn – Denne eldgamle oppskriften fra Gatlin, Nebraska, lærer deg å lage en herlig pozole som garantert vil få alle til å reise seg fra maisstilkene. * The Hills Have Fries, inspirert av The Hills Have Eyes – En friterte fortelling om smak som vil sende deg rett inn i en uforglemmelig matopplevelse. Oppdag smaken av skrekk og nyt deilige retter på en ny og spennende måte.