I "Mezcal" tar den to ganger James Beard-prisbelønte forfatteren Emma Janzen leserne med på en fascinerende reise inn i denne tequila-kusinen som skiller seg ut fra mengden. Boken ble nominert til 2018 James Beard Foundation Book Award i kategorien Beverages. Mezcal har vært produsert i Mexico i århundrer, men har fått lite oppmerksomhet utenfor landets grenser frem til de senere årene. Denne unike brennevinen har fanget interessen til spirituselskere med sine bemerkelsesverdige komplekse smaker. Selv om store spritprodusenter nå begynner å omfavne mezcal, er det meste av produksjonen fortsatt håndverksmessig, basert på småbatches og teknikker som har blitt overlevert gjennom generasjoner, ofte med agaveplanter som er høstet vilt. Bli med Janzen i en engasjerende innføring i alt som har med mezcal å gjøre, inkludert: * Mezcal sin lange og fengslende historie i mexicansk kultur. * Håndverket bak produksjonen av mezcal, fra dyrking og høsting av agaven til roasting, maling, destillering og lagring. * En grundig guide til mange av de mest vanlige agaveartene som brukes i produksjonen.