I "No-Waste Kitchen Gardening" av Katie Elzer-Peters dykker leseren inn i en fargerik og inspirerende verden hvor man lærer å re-gro dyrkede grønnsaker fra kjøkkenavfall. Boken, som er debut i den internasjonalt anerkjente No-Waste Gardening-serien, oppfordrer deg til å stoppe med å kaste grønnsaksrester som gulrotstubber, løse korianderspirer, salat- og kålstengler, samt eplekjerner. Med ekspertens råd, vil du få alt du trenger av instruksjoner og smarte triks for å dyrke nye spiselige planter fra det som ellers ville gått til spille. Du vil bli overrasket over hvor mye matavfall som faktisk kan re-dyrkes! Boken inkluderer også nyttige tips om hvordan man kan dyrke innendørs og hvordan man vedlikeholder de re-dyrkede plantene. To-delt fotoinstruksjon gir deg tydelig veiledning: først vises hvordan rotstykket, frøklumpen eller bladet skal se ut ved omplanting, deretter når det er tid for å høste eller omplante det i jorden for å fortsette veksten. Med både små og store spiselige planter, samt prosjekter med forskjellig veksttid, har du friheten til å velge de prosjektene som passer best for deg.