Quarto Publishing Group USA Inc

The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making

The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making

Produktbeskrivelse

Få mest mulig ut av kjøttet med 'The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making'. Denne boken gir deg all kunnskap du trenger for å bearbeide og konservere kjøtt fra storfe, vilt, svin, lam, fjærfe og geit. Forfatter Philip Hasheider tar deg med gjennom alle trinnene fra slakting til prosessering og konservering, inkludert metoder som røyking og salting. Med detaljerte steg-for-steg instruksjoner og illustrasjoner vil du lære å sikkert og humant omdanne kjøtt til et festmåltid for familien. Du får en grundig innføring i forskjellige kjøttstykker og hvordan de kan viderebehandles til produkter som pølser og jerky. Med denne boken vil du raskt lære: * Hvordan lage de beste primal og detaljhandel kuttene fra et dyr * Hvordan rengjøre jaktbytte * Hvorfor renhold og hygiene er av stor betydning for hjemmeprosessering * Hvilke verktøy og utstyr du trenger for å utføre disse prosessene på en sikker og effektiv måte.

Prishistorikk

Lavest
276 KR
Høyest
288 KR
Gjennomsnitt
281 KR
Median
282 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Quarto Publishing Group USA Inc
Navn The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making
GTIN/EAN/ISBN 9780760354490
Kategorier Bøker