The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making
Produktbeskrivelse
Få mest mulig ut av kjøttet med 'The Complete Book of Butchering, Smoking, Curing, and Sausage Making'. Denne boken gir deg all kunnskap du trenger for å bearbeide og konservere kjøtt fra storfe, vilt, svin, lam, fjærfe og geit. Forfatter Philip Hasheider tar deg med gjennom alle trinnene fra slakting til prosessering og konservering, inkludert metoder som røyking og salting. Med detaljerte steg-for-steg instruksjoner og illustrasjoner vil du lære å sikkert og humant omdanne kjøtt til et festmåltid for familien. Du får en grundig innføring i forskjellige kjøttstykker og hvordan de kan viderebehandles til produkter som pølser og jerky. Med denne boken vil du raskt lære: * Hvordan lage de beste primal og detaljhandel kuttene fra et dyr * Hvordan rengjøre jaktbytte * Hvorfor renhold og hygiene er av stor betydning for hjemmeprosessering * Hvilke verktøy og utstyr du trenger for å utføre disse prosessene på en sikker og effektiv måte.