Bønner har utvilsomt noen av de kuleste navnene: Garbanzo, Cannellini, Fava, Calypso, Edamame og Adzuki. Men de er ikke bare kjent for sine morsomme navn; bønner er også en av naturens mest perfekte matvarer. De er fulle av protein, næringsstoffer og smak, og kan tryggt sies å være veganerens beste venn (ikke bekymre deg, vi vil ikke si det til trailmixen, grønnsakene eller pomfrittene!). Med så mye variasjon og allsidighet, hvordan skal man vite hvor man skal begynne? Svaret finner du akkurat her i "The Great Vegan Bean Book". Forfatter Kathy Hester gir deg det nødvendige innholdet du trenger for å bli en mester i å lage og spise alle de bønnetypene du har sett (og noen du sannsynligvis ikke har hørt om før). Boken gir deg innsikt i alt fra bløtlegging og koketider til hvilke bønner som kan moses og hvilke som bør sauteres. Du vil raskt finne deg selv i en verden av smakfulle og innovative bønnerettter, fra lekre burritos til smakfull ertecurry. La deg inspirere av de deilige, nye oppskriftene som venter i denne bønne-fylte boka!