Enten du lager en pint med surkål eller en peck med syltede paprika, gir "The Joy of Pickling" deg alle verktøyene du trenger for å lykkes med sylting! I forordet til denne inspirerende, omfattende og meget praktiske boken skriver Christopher Kimball: "Linda Ziedrich har forvandlet det som kunne ha blitt en tapt kunst ved å jobbe med en spesiell type magi på et overflod av frukt og grønnsaker, til noe både nødvendig og gledelig." Sylting er en tradisjonell teknikk for å bevare høsten og få mest mulig ut av ferske råvarer, enten du dyrker dem selv eller kjøper dem på supermarkedet eller bondens marked. Men sylting handler ikke bare om å bevare: det er også en måte å lage deilige tilbehør og sideretter som tilfører uendelig variasjon og store, livlige smaker til måltidet. Å lage disse salte, sure, søte og syrlige godsakene er ikke vanskelig, så lenge du har denne autoritative og brukervennlige boken til å veilede deg. Den nye utgaven inkluderer 50 helt nye oppskrifter, mange med fokus på...