Boken "Chemistry for Kids" er den første utgivelsen i serien The Kitchen Pantry Scientist, og har allerede fått anerkjennelse for sin fremragende formidling av naturvitenskap. Den har blitt inkludert i 2021 AAAS/Subaru SB&F Prize for Excellence in Science Books i kategorien Middle Grade Longlist, samt ansett som en outstanding science trade book av NSTA-CBC og tildelt EUREKA! Nonfiction Children’s Honor Book. I denne inspirerende boken får unge kjemikere muligheten til å utforske en rekke minneverdige eksperimenter og rollemodeller fra vitenskapens verden. Leserne kan lære å gjenskape kjemiske reaksjoner som ligner på de Marie Curie benyttet for å rense radioaktive elementer, samt destillere parfyme med bruk av en metode utviklet av den antikke mesopotamiske kvinnen Tapputi. Boken presenterer 25 kjente kjemikere, og hver lab-aktivitet følger med en historie om den respektive vitenskapsmannen eller -kvinnen, samt bakgrunnsinformasjon om deres viktige bidrag til feltet. Hver fortelling er supplert med en illustrert, trinn-for-trinn eksperimentbeskrivelse, som gir barn muligheten til å engasjere seg praktisk og utforske de vitenskapelige konseptene på en morsom og lærerik måte.