The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making
Produktbeskrivelse
"The Ultimate Guide to Butchering, Smoking, Curing, Sausage, and Jerky Making" er den definitive ressursen for alle som ønsker å maksimere bruken av kjøtt fra storfe, svin, elg, lam, fjærfe og geit. Boken inneholder alt du trenger å vite om hvordan man skal slakte, bearbeide og bevare kjøtt. Forfatter Philip Hasheider gir grundige, trinn-for-trinn-instruksjoner og illustrasjoner som fører deg gjennom hele prosessen; fra hvordan du trygt og humant kan sikre dyret, til å forvandle det til deilige måltider for familien. Du vil få innsikt i ulike kjøttstykker, samt hvordan du kan bearbeide disse til produkter som pølser og jerky. Med denne guiden lærer du raskt hvordan du lager de beste primal- og detaljhandelsstykkene fra et dyr, hvordan du klargjør det mest populære viltet, samt betydningen av renhold og hygiene for å sikre trygg og kvalitetsmessig håndtering av kjøttet. Boken er ideell både for nybegynnere og erfarne kjøttbearbeidere som ønsker å lære mer om kunsten å bearbeide og bevare kjøtt.