Boken 'Project Mushroom' av Lorraine Caley og Jodie Bryan gir deg en omfattende innføring i hvordan identifisere, dyrke, vise frem og tilberede spiselige sopper. Soppar er ikke bare en næringsrik matkilde; de er også bærekraftige og enkle å dyrke. I tillegg kan de berike hjemmet og hagen din, enten du velger å plassere dem i keramiske vaser, på makramé eller bruke dem til å lage blekk, papir eller frøpotter. I denne boken deler soppekspertene Caley og Bryan over 30 prosjekt som lar deg dyrke dine egne sopp hjemme. Boken starter med en grundig innføring som avmystifiserer soppen, forklarer helsefordelene og miljøgevinstene ved dyrking, samt gir deg et startsett for soppproduksjon. Du vil finne enkle og lettfattelige fremgangsmåter for dyrking av alle typer sopp, samt inspirerende ideer for hvordan du kan vise frem og bruke sopp i hjemmet – fra bærekraftige hengende dekorasjoner til teknikker for å dyrke sopp i bøker. Lær hvordan du kan dyrke sopp i hagen din og dra nytte av denne fantastiske naturressursen.