Denne omfattende guiden fra ekspertene ved Kew Royal Botanical Gardens er en uvurderlig ressurs for alle som ønsker å dyrke sin beste grønnsakhage noensinne! Kew's kjøkkengartner, Helena Dove, har sammenflettet praktiske råd med inspirasjon og estetikk, og har skapt en informativ håndbok som dekker alt du trenger å vite for å mestre kunsten å dyrke grønnsaker. I boken presenteres metoder for å dyrke populære basisvarer som tomater, poteter, reddiker og ruccola, men også mer uvanlige og spennende valg som oca, tomatillo, sjøkål og yacon. Dove gir klare, enkle instruksjoner for hvordan du blir en vellykket grønnsakdyrker, i tillegg til 12 spennende prosjekter du kan prøve ut gjennom året. Disse inkluderer forcing av rabarbra, oppretting av en aspargeskant og dyrking i hevede bed. Fra såing til planting av unge planter, herding av planter og innhøsting, får du innsikt i hva du må gjøre og når, for å oppnå de mest storslåtte innhøstingene. All rådgivningen er forankret i ekspertisen og autoriteten fra Kew.