Sushi er en av de mest populære matrettene i verden, men for sushi-entusiaster finnes det mye mer å lære enn bare de vanlige spicy tuna, laks avocado og California maki-rollene fra din lokale restaurant. Denne grunnsteinen i den japanske kosten har blitt perfeksjonert av sushi-kokker i flere hundre år. Hver komponent, fra fisken og risen til nori, grønnsaker, wasabi og soyasaus, arbeider i perfekt harmoni for å skape en enkelt bit av ren nytelse. Likevel kan sushi virke skremmende for mange. Hvor kommer fisken fra? Finnes det sesonger for sushi-fisk? Hva betyr omakase? Og hvordan lager man sushi hjemme? I denne lommesize-guiden finner du informasjon, praktiske tips og trivia for sushi-elskere på alle nivåer. Både eksperter og nybegynnere vil lære om: Typer sushi-fisk og deres opprinnelse, betydningen av sushi-ris, sushi-etiquette, 10 måter å utvide smaksløkene dine på, hvordan man skjærer fisk, og mye mer! Hver utgave i 'Stuff'-serien gir deg alt du trenger å vite.