Oppdag de mange fasetter av rabarberen i den inspirerende boken "Rabarber". Denne lange, røde stangen med sin praktfulle, grønne krone er ikke bare en fest for øyet, men skjuler også en rikdom av smaker og muligheter i matlagingen. Rabarberens popularitet stammer fra dens evne til å fylle et hull i det danske fruktmarkedet. Som den første "frukten" som kunne høstes tidlig på året, ble den et ettertraktet valg for dem som lengtet etter syrlige og søte smaker i det tidlige vårlyset. Dessverre ble rabarberen oversett da importen av frukt fra varmere strøk, som jordbær og pærer, ble vanlig, og mange glemte dens unike smak. Nå er rabarberen på vei tilbake til danske kjøkken, med velkjente oppskrifter som rabarbertrifli, -tærte og -crumble. Men boken "Rabarber" åpner døren til et hav av nye muligheter for både søtt og salt kjøkken. Her finner du innovative oppskrifter som gir en ny vri på tradisjonelle retter, som koteletter i fad og friske, syrlige tilskudd til en pulled pork-burger, samt mange andre kreative forslag. Gå ikke glipp av sjansen til å utforske rabarberens plass i ditt eget kjøkken!