Forestill deg en romslig bolle fylt til randen med dampende varm kraft. Overflaten er perfekt og mønstrede med små dråper av olje, mens smaken berikes med alger, miso, tørkede sopp og fiskeveske. Tynne, elastiske nudler ligger nederst, mens en sashimi-marinert skive av svin eller kylling troner på toppen, med kjøtt som er så mørt at det smelter på tungen etter opptil 48 timers småkoking. Et soya-marinert egg som bobler, sammen med en rekke fargerike toppinger, gir retten et uimotståelig utseende. Tove Nilsson er en ramen-entusiast som alltid søker sitt neste ramen-fiks når hun reiser. Hver gang hun er utenlands, leter hun etter en stor bolle med deilig hot broth som har kokt i opptil 48 timer, beriket med tørkede sopp, tang, miso, tørket fisk, og mange andre delikate ingredienser. Det finnes få retter som er så vanedannende og universelt populære som ramen. Fra bakgatene i Tokyo til de mest trendy stedene i LA, og videre til de stilige, avslappede ramen-barene i Londons Soho, vil du oppdage de mest komplekse smaker.