'Chez Panisse' representerer en ekstraordinær gastronomisk opplevelse. Alice Waters, med sin geniale kulinariske visjon, sitt kreative talent for matlaging, og sin banebrytende tilnærming til menyplanlegging, har gjort Chez Panisse til et spennende reisemål i matverdenen. Restauranten, som har blitt anerkjent verden over som en av Amerikas beste, er berømt for sin varierte og stadig skiftende meny, samt sin talentfulle eier og kokk, Alice Waters. Hver kveld serveres et unikt måltid med fem retter, og siden åpningsdagen i 1971 har restauranten sjelden gjentatt en rett. Waters er en pioner innen en helt original matkunst, som kombinerer eleganse med jordnærhet, klassiske elementer med eksperimentering, og feirer de aller fineste og ferskeste ingredienser. I denne spektakulære boken samler hun 120 av Chez Panisses beste menyer, samt de mest inspirerte tolkningene av klassiske franske retter. 'Chez Panisse Menu Cookbook' er fullpakket med retter som man kan la seg inspirere av.