NEW YORK TIMES BESTSELER - VINNER AV IACP AWARD - Dette er den definitive guiden til sjømat fra den tre-stjerners Michelin-kokken ved Le Bernardin, som presenterer fantastisk fotografi og trinn-for-trinn teknikker sammen med 85 tilgjengelige oppskrifter som 'vil få deg til å lage fiskeformer med proff-nivå presisjon, selv på en tirsdag' (Epicurious). 'Jeg håper at denne boken blir en kilde til inspirasjon og læring, som oppmuntrer deg til å lage mat med selvtillit og møte sjømat med glede, og til og med kjærlighet. Hemmeligheten bak Seafood Simple er å stole på prosessen, og på deg selv.' I løpet av sine tre tiår som en av de beste restaurantene i New York City har Le Bernardin blitt anerkjent som en av verdens beste sjømatrestauranter, og dens ikoniske kokk Eric Ripert som ekspert på fiskematlaging. Nå, i Seafood Simple, avmystifiserer Ripert sin signaturkjøkken, og gjør delikate fiske-retter oppnåelige for kokker på alle ferdighetsnivåer - men fortsatt med eleganse og stil. Boken bryter ned matlagingsmetodene til sine essensielle byggesteiner, noe som gjør selv de mest imponerende rettene tilgjengelige for alle.