Random House

Seafood Simple: A Cookbook

Seafood Simple: A Cookbook

Produktbeskrivelse

NEW YORK TIMES BESTSELER - VINNER AV IACP AWARD - Dette er den definitive guiden til sjømat fra den tre-stjerners Michelin-kokken ved Le Bernardin, som presenterer fantastisk fotografi og trinn-for-trinn teknikker sammen med 85 tilgjengelige oppskrifter som 'vil få deg til å lage fiskeformer med proff-nivå presisjon, selv på en tirsdag' (Epicurious). 'Jeg håper at denne boken blir en kilde til inspirasjon og læring, som oppmuntrer deg til å lage mat med selvtillit og møte sjømat med glede, og til og med kjærlighet. Hemmeligheten bak Seafood Simple er å stole på prosessen, og på deg selv.' I løpet av sine tre tiår som en av de beste restaurantene i New York City har Le Bernardin blitt anerkjent som en av verdens beste sjømatrestauranter, og dens ikoniske kokk Eric Ripert som ekspert på fiskematlaging. Nå, i Seafood Simple, avmystifiserer Ripert sin signaturkjøkken, og gjør delikate fiske-retter oppnåelige for kokker på alle ferdighetsnivåer - men fortsatt med eleganse og stil. Boken bryter ned matlagingsmetodene til sine essensielle byggesteiner, noe som gjør selv de mest imponerende rettene tilgjengelige for alle.

Prishistorikk

Lavest
330 KR
Høyest
347 KR
Gjennomsnitt
339 KR
Median
337 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke Random House
Navn Seafood Simple: A Cookbook
GTIN/EAN/ISBN 9780593449523
Kategorier Bøker