The German Cookbook: A Complete Guide to Mastering Authentic German Cooking
Produktbeskrivelse
I denne feiringen av det tyske kjøkkenet, i en ny femtiårsjubileumsutgave, presenteres 'The German Cookbook' som den definitive guiden til autentisk tysk matlaging. Boken tilbyr et bredt utvalg av deilige oppskrifter, fra smakfulle supper og hovedretter til brød, desserter og verdens beste bakervarer. Forfatteren, den anerkjente matbloggeren Mimi Sheraton, deler ikke bare enkle og lettfølgelige oppskrifter, men også anbefalinger for restauranter både hjemme og i utlandet, samt tips til hvordan man best bestiller tradisjonell tysk mat. Den historiske innflytelsen fra tysk mat på den amerikanske kostholdet er betydelig, med alt fra hamburgere og pølser til geléboller og kaker. I et nyutgitt forord understreker forfatteren at 'amerikanere har begynt å innse at østerrikske og tyske kokker lenge har vært dyktige til å tilberede retter som nå er moderne her, enten det er av hensyn til helse, sesong, økonomi eller ganske enkelt ren glede.' Boken fremhever også tidløse matlagingsmetoder som syltning og kombinasjonen av søtt og salt, og inkluderer oppskrifter på både gamle bayerske favoritter og nye klassikere.