I "A Kitchen in France" tar Mimi Thorisson oss med på en matreise til det franske landskapet gjennom fengslende oppskrifter og praktfull fotografering. Boken markerer debut av en ny og inspirerende stemme innen matlaging. Her finner vi ekte mat; deilige og ærlige oppskrifter som hyller det beste av sesongens råvarer, og fanger essensen av livet i landlige Frankrike. Da Mimi og hennes familie forlot Paris for å bosette seg i en sjarmerende landsby i M doc, visste hun ikke helt hva som ventet dem. Hun oppdaget fantastiske råvarer fra lokale bønder og de nærliggende skogene, og mest betydningsfullt, hun fikk tid til å lage mat. Denne kokeboken dokumenterer familiens sesongbaserte måltider og liv i et gammelt bondehus, alt fotografert av hennes ektemann, Oddur. Mimis vennlige og innbydende oppskrifter – som Stekt kylling med urter og Crème Fraîche, Tartletter med krepse og persille, Vintergrønnsaker i cocotte, Eplepaier med appelsinblomstvann, og Saltet smør-kremkaramell – bringer varmen fra det franske landsbygda inn i ditt hjem.