A New Way to Bake er en uunnværlig kokebok for alle bakeentusiaster, med hele 130 oppskrifter som presenterer dristige nye smaker og ingredienser. Denne kokeboken er den ultimate guiden som tar baketradisjonen til nye høyder ved å utvide bakehyllen fra bare hvitt mel og sukker til å inkludere naturlige søtningsmidler, hele kornmel og andre sunne og smakfulle ingredienser. Redaktørene hos Martha Stewart Living har utforsket de unike smakene og tiltalende teksturene i disse helsebringende matvarene, og dette boken deler deres beste resultater. A New Way to Bake inneholder 130 feilfrie oppskrifter som demonstrerer hvordan disse nytilgjengelige ingrediensene kan forvandle tradisjonelle småkaker, paier, kaker, brød og mer. Sjokoladekjeks får ekstra dybde med jordnær farro-mel, pannekaker blir proteinrike når de lages med quinoa, og sitronterninger får en vidunderlig smuldrete skorpe og subtil nøtteaktig smak, takket være kokosoil. Superfoods finner sin plass i disse bakverkene; granola får et uimotståelig crunch fra chiafrø, og glutenfrie brownies har en ekstra smaksopplevelse.