Bare for et århundre siden var ost fortsatt et relativt regionalt og europeisk fenomen, og ostemaking-teknikker var begrenset av klima, geografi og utstyr. Men moderne teknologi, sammen med en nylig håndverksrenessanse, har åpnet opp den mangfoldige, tradisjonelle og dynamiske verdenen av ost for entusiaster som er villige til å ta de enkle grunnleggende - melk, kulturer, koagulanter og salt - og forvandle dem til komplekse delikatesser. "Artisan Cheese Making at Home" er den mest ambisiøse og omfattende guiden til hjemmelaget ost, fylt med lettfattelige instruksjoner for å lage velsmakende oster og meieriprodukter. Den anerkjente matlæreren Mary Karlin har brukt mange år på å jobbe sammen med noen av landets mest engasjerte håndverksosteprodusenter; hun har kokt, skapt og lært seg nyansene i deres fag. Karlin presenterer sine funn i denne rikt illustrerte guiden, som inneholder over åtti oppskrifter for et mangfold av oster, fra rask og tilfredsstillende Mascarpone til Queso Blanco.