I "Back Pocket Pasta" finner du over 75 elegante pastaretter som er vennlige for hverdagsbruk og som kan tilberedes på omtrent samme tid som det tar å koke opp vann. Denne boken handler ikke bare om oppskrifter, men også om en tilnærming til matlaging. Den viser hvordan en velutstyrt kjøkken og noen sesongbaserte ingredienser kan være nøkkelen til smakfulle og enkelt tilberedte måltider. Med et utvalg av basisvarer - et lite antall ingredienser som kan løfte middagen din - kan du enkelt forberede deg til middag ved å planlegge i hodet på vei hjem fra jobb. For eksempel, hvis du har en boks med ansjos, en bit parmesan og panko-brødsmuler, kan du plukke opp fersk kale for å lage Toscanas Kale 'Caesar' Pasta. Eller, med kapers, røde pepperflak og en sitron, kan du lage Linguine med rask chiliolje. Med geniale smakssettinger, et vakkert bilde av hver oppskrift, og en smart guide til enkle cocktailer og vin, vil "Back Pocket Pasta" inspirere deg til å lage bedre måltider raskere. Hvem visste at bare fem ingredienser kunne smake så godt?