RANDOM HOUSE USA INC

Bread Book

Bread Book

Produktbeskrivelse

I 'Bread Book' deler en visjonær baker sine nyeste innsikter innen brødproduksjon, basert på tiår med innovasjoner innen kornproduksjon, melmaleri og gjæringsmetoder. Boken presenterer banebrytende oppskrifter for næringsrikt og smakfullt brød, samt nærende retter som kan lages med dem. For over ti år siden introduserte Chad Robertsons oppskrift på country levain en generasjon av brødbakere for kunsten å lage det cremede, sprø skorpen og den enestående smaken av hans verdensberømte Tartine-brød. Denne oppskriften har gitt liv til hundretusenvis av surdeigsstartere og tiltrukket seg en rekke bemerkelsesverdige lærlinger, inkludert Danny Bowien fra Mission Chinese og Rene Redzepi fra Noma. Nå har Robertson samarbeidet med Tartines brødchef, Jennifer Latham, for å utforske hvordan overlegen korn og avanserte melsorter påvirker fuktighet og gjæring for å løfte brødet til nye høyder. 'Bread Book' viser frem Robertsons og Lathams enestående kunnskap og deres siste bidrag til håndverket og vitenskapen bak brødbaking.

Prishistorikk

Lavest
439 KR
Høyest
575 KR
Gjennomsnitt
502 KR
Median
475 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke RANDOM HOUSE USA INC
Navn Bread Book
GTIN/EAN/ISBN 9780399578847
Kategorier Bøker