I 'Bread Book' deler en visjonær baker sine nyeste innsikter innen brødproduksjon, basert på tiår med innovasjoner innen kornproduksjon, melmaleri og gjæringsmetoder. Boken presenterer banebrytende oppskrifter for næringsrikt og smakfullt brød, samt nærende retter som kan lages med dem. For over ti år siden introduserte Chad Robertsons oppskrift på country levain en generasjon av brødbakere for kunsten å lage det cremede, sprø skorpen og den enestående smaken av hans verdensberømte Tartine-brød. Denne oppskriften har gitt liv til hundretusenvis av surdeigsstartere og tiltrukket seg en rekke bemerkelsesverdige lærlinger, inkludert Danny Bowien fra Mission Chinese og Rene Redzepi fra Noma. Nå har Robertson samarbeidet med Tartines brødchef, Jennifer Latham, for å utforske hvordan overlegen korn og avanserte melsorter påvirker fuktighet og gjæring for å løfte brødet til nye høyder. 'Bread Book' viser frem Robertsons og Lathams enestående kunnskap og deres siste bidrag til håndverket og vitenskapen bak brødbaking.