RANDOM HOUSE USA INC

Bread Revolution

Bread Revolution

Produktbeskrivelse

I 'Bread Revolution' utforsker den anerkjente bakemesteren Peter Reinhart de nyeste og mest spennende utviklingene innen brødbaking. Boken inneholder femti oppskrifter og formler som omfatter spirte meltyper, hele og urgamle kornsorter, samt mel laget av nøtter og frø. Reinhart presenterer også alternative meltyper, som teff og drueskall, og inkluderer allergivennlige og glutenfrie metoder. En ny generasjon bakere og møllere har begynt å utvikle innovative meltyper og bakingsteknikker som skal fremheve kornets fulle smaks-potensial – noe Reinhart omtaler som 'bakerens oppdrag'. Med rike og inspirerende fotografier som følger oppskriftene, kombinerer Reinhart sine mesterskapsoppskrifter med banebrytende metoder, slik at enhver hjemmekokk kan lykkes. Blant oppskriftene finner vi Sprouted Sandwich Rye Bread, Gluten-Free Many-Seed Toasting Bread og Sprouted Wheat Croissants. Overraskende nok kan mange av oppskriftene bruke spirte meltyper uten preferment, ettersom en stor del av smaksutviklingen skjer under spiringsprosessen. Boken er en uunnværlig ressurs for både nybegynnere og erfarne bakere som ønsker å ta brødbakingen til nye høyder.

Prishistorikk

Lavest
349 KR
Høyest
373 KR
Gjennomsnitt
362 KR
Median
365 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke RANDOM HOUSE USA INC
Navn Bread Revolution
GTIN/EAN/ISBN 9781607746515
Kategorier Bøker