Vinner av 2018 International Association of Culinary Professionals (IACP) Cookbooks-prisen i kategorien 'Baking'. Denne banebrytende kokeboken for søtsaker av eieren av Quin, et populært godteri-selskap i Portland, tilbyr over 200 oppskrifter som er enkle å følge og bruker ekte, naturlige ingredienser. Her finner du alt fra smakfulle fruktlollipops til lette marshmallows. Oppskrifter som Chai Tea Lollipops, Honey and Sea Salt Marshmallows, Chocolate Pretzel Caramels og Cherry Cola Gumdrops gjør at denne boken skiller seg ut fra mengden. Godterikunstner Jami Curl deler sine beste tips for å forenkle godteriproduksjon, med presise og pålitelige fremgangsmåter. Det kreves ingen gjetting, kostbart utstyr eller spesialingredienser – bare de beste råvarene og smakskombinasjoner som virkelig fanger oppmerksomheten. Boken begynner med grunnprinsippene for godterilaging, der Curl viser hvordan man kan lage deilige siruper, puréer og såkalte 'magiske støv'-blandinger – essensielle byggesteiner for å lage alt fra lollipops til karameller, marshmallows og gelégodteri. Disse sirupene er nøkkelen til å låse opp en verden av fantastiske smaker.